Ascultă Radio România Reșița Live

În premieră la 50 de ani

În premieră la 50 de ani

Articol editat de Mirabela Afronie, 29 mai 2015, 14:16 / actualizat: 29 mai 2015, 15:53

Întâlnirea absolvenţilor promoţiei 1965 a şcolii profesionale de pe lângă Uzina de Construcţii Metalice şi Maşini Agricole Bocşa se va desfăşura sâmbătă, 30 mai în premieră, după 50 de ani de la absolvire, spune Ioan Ticula – organizatorul evenimentului. În urmă cu 5 decenii peste 230 de elevi absolveau cele 8 clase cu profil electro-mecanic având ca specializări meseriile de: lăcătuş în construcţii metalice, electrician, frezor şi strungar. Evenimentul se va desfăşura de la ora 10.00 la Grupul Şcolar Industrial Bocşa „Constantin Lucaci” în prezenţa a 90 de foşti absolvenţi, a câtorva profesori şi a liceenilor din clasele terminale de anul acesta, a mai spus Ioan Ticula.

(Hardy Cvoica)

Grup de turiști din toată țara, în vizită la comunitățile etnice din Banatul de Munte în minivacanţa de 1 Mai
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 16:01

Grup de turiști din toată țara, în vizită la comunitățile etnice din Banatul de Munte în minivacanţa de 1 Mai

Banatul de Munte a devenit, în această primăvară, destinația preferată pentru un grup de turiști veniți din toate colțurile României,...

Grup de turiști din toată țara, în vizită la comunitățile etnice din Banatul de Munte în minivacanţa de 1 Mai
Spitalul Judeţean din Reşiţa va primi echipamente medicale de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea blocului operator
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 15:55

Spitalul Judeţean din Reşiţa va primi echipamente medicale de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea blocului operator

Spitalul Județean de Urgență din Reșița face pași importanți spre modernizare, prin dotarea blocului operator cu echipamente medicale noi,...

Spitalul Judeţean din Reşiţa va primi echipamente medicale de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea blocului operator
Noi măsuri de siguranță în școlile din România: camere de supraveghere audio-video pentru prevenirea violenţei
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 12:50

Noi măsuri de siguranță în școlile din România: camere de supraveghere audio-video pentru prevenirea violenţei

Într-o măsură destinată să crească siguranța în școlile din România, Ministerul Educației a anunțat recent că toate unitățile de...

Noi măsuri de siguranță în școlile din România: camere de supraveghere audio-video pentru prevenirea violenţei
Vizitează Satul Regal de la Săvârșin în weekendul 2–4 mai 2025: program special cu ghid
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 12:34

Vizitează Satul Regal de la Săvârșin în weekendul 2–4 mai 2025: program special cu ghid

Casa Regală a României invită publicul să viziteze Satul Regal de la Săvârșin în perioada vineri 2 mai – duminică 4 mai 2025, între orele...

Vizitează Satul Regal de la Săvârșin în weekendul 2–4 mai 2025: program special cu ghid
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 11:40

Au fost controale pe A1. Trei români sunt cercetați pentru trafic de migranți

La granița cu Ungaria, continuă să se facă trafic de migranți! În ultimele 24 de ore,  polițiștii de frontieră din sectorul Nădlac au...

Au fost controale pe A1. Trei români sunt cercetați pentru trafic de migranți
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 07:22

Eveniment umanitar: „Comunitate în Mișcare” 2025

Reșița se pregătește pentru o explozie de energie, solidaritate și speranță! Pe 31 mai 2025, în zona Kaufland Govândari – Intim și Parcul...

Eveniment umanitar: „Comunitate în Mișcare” 2025
Actualitate joi, 1 mai 2025, 19:47

„Ciudanovița în Mișcare” – un eveniment pentru toate vârstele

Localitatea cu peisaje spectaculoase din județul Caraș-Severin se transformă, pentru o zi, într-un epicentru al mișcării, stilului și...

„Ciudanovița în Mișcare” – un eveniment pentru toate vârstele
Actualitate joi, 1 mai 2025, 16:05

Brunch tradițional în satul morilor de apă: o experiență gastronomică la Rudăria

Turiștii și iubitorii bucătăriei tradiționale sunt invitați, pe 2 mai 2025, să descopere savoarea autentică a bucătăriei bănățene la...

Brunch tradițional în satul morilor de apă: o experiență gastronomică la Rudăria