[UPDATE] [AUDIO] Şcoala populară de artă şi meserii “Ion Românu” din Reşiţa, la ceas aniversar

65 ani

65 de ani de activitatea a Şcolii populare de artă şi meserii “Ion Românu” din municipiul Reşiţa au fost marcaţi astăzi, în mod festiv, în oraşul de pe Bârzava. În deschiderea evenimentului a avut loc lansarea monografiei şcolii, “De la Conservatorul de muzică şi Artă Dramatică, la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Ion Românu”, semnată de prof. univ. Vasile Mircea Zaberca. Despre una dintre cele mai complexe monografii, vizând o instituţie de învăţământ din Caraş-Severin, acesta a declarat:

Manifestările din cadrul evenimentului dedicat aniversării Şcolii populare de artă şi meserii “Ion Românu” din municipiul Reşiţa vor continua până vineri, 4 octombrie, cu o serie de acţiuni culturale, care se vor desfăşura pe scena Palatului Cultural din municipiu.

***

mariana-danescu

65 de ani de activitate a Şcolii populare de artă şi meserii “Ion Românu” din municipiul Reşiţa vor fi aniversaţi, timp de 3 zile, de miercuri, 2 octombrie, în oraşul de pe Bârzava, a precizat directorul instituţiei prof. Mariana Dănescu. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 12.00, la Palatul Cultural, prin lansarea monografiei şcolii intitulate “De la Conservatorul de muzică şi Artă Dramatică, la Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Ion Românu”, semnată de prof. univ. Vasile Mircea Zaberca, iar de la ora 19.00, la Palatul Cultural, va avea loc un concert susţinut de formaţia Snaco Dixieland Jazz Band din Sibiu. Evenimentul va continua până vineri, 4 octombrie, cu alte manifestări culturale, a mai spus Mariana Dănescu.

directorul Şcolii populare de artă şi meserii “Ion Românu” din municipiul Reşiţa, prof. Mariana Dănescu:

De același autor

Related Articles