Venus Williams a învins-o pe Simona Halep, în optimile de finală ale turneului de la Tokyo

Venus Williams a invins-o pe Simona Halep, in optimi la TokyoJucătoarea americană de tenis Venus Williams a lăudat-o pe Simona Halep, pe care a învins-o în turul trei la Tokyo, afirmând că românca a jucat minunat şi meciul a fost extrem de dificil.

Simona Halep a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Tokyo, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari, după ce a fost învinsă de Venus Williams, scor 4-6, 7-5, 6-3. Românca a condus cu 2-0 în setul decisiv, dar Williams s-a impus în cele din urmă, după o partidă de două ore şi 25 de minute.

Totuşi, marea campioană americană a lăudat-o pe Halep într-un interviu acordat wtatennis.com: “A fost foarte greu, Simona a jucat atât de bine, a jucat minunat. Nu ştiu cum am reuşit să câştig, doar am vrut să rămân în Japonia şi să joc. Sunt foarte fericită că am ajuns în sferturi”, a declarat Williams.

În vîrstă de 33 de ani, jucătoarea americană, acum pe locul 63 WTA, a trecut în turul precedent de principala favorită de la Tokyo, sportiva din Belarus Victoria Azarenka, locul 2 WTA. Williams a câştigat şi 8 turnee de Mare Şlem în carieră. Sursa: GSP.ro

Cele mai citite

Related Articles