Pregătire intensă la RCM Timişoara, pentru semifinala SuperLigii

0.RUGBY:STEAUA BUCURESTI-RCMU TIMISOARA 23-17,PLAY OFF SUPERLIGA CEC BANK (19.08.2012)Rugbyştii de la RCM Universitatea de Vest Timişoara se pregătesc intens pentru semifinala Super Ligii CEC Bank, în care vor întâlni RCJ Farul Constanţa, sâmbătă 28 septembrie, de la ora 10,00, pe stadionul ”Gheorghe Răşcanu” din oraşul de pe malurile Begăi.
Meciul este foarte greu, pentru că va decide echipa care va merge în finală, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Dan Dinu, vicepreşedintele RCM şi finanţatorul clubului.
‘Într-adevăr, va fi un meci greu, pentru că este unul eliminatoriu; cine câştigă meciul merge mai departe în finală, dar consider că pregătirea pe care am avut-o în această perioadă o să ne motiveze să câştigăm (…) şi, cu siguranţă, vom fi cei mai buni din teren’, a afirmat Dan Dinu.
Echipa are temeri, chiar dacă este cunoscută ca învingându-şi adversarul la diferenţe semnificative de scor. Cel mai important lucru este, acum, potrivit staff-ului RCM Timişoara, ca jucătorii să depăşească emoţiile şi să câştige, pentru a merge mai departe.
Într-un meci cu o astfel de miză, nimeni nu se mai gândeşte la vreo diferenţă de scor cu care să se impună în faţa adversarului, importantă fiind victoria.
Privind dincolo de semifinala de sâmbătă şi încrezător în victorie, Dinu spune că va urma o săptămână intensă de pregătiri, pentru finala din 5 octombrie.
‘Cu siguranţă, jucătorii vor fi motivaţi pentru a disputa această finală şi este normal să şi-o adjudece. Cred că avem cele mai bune condiţii de pregătire din ţară’, a conchis Dinu.
Finala SuperLigii CEC Bank la rugby se va disputa pe data de 5 octombrie, de la ora 18,30, pe stadionul naţional ”Arcul de Triumf” din Capitală, în timp ce finala mică va avea loc în aceeaşi zi de sâmbătă, pe acelaşi stadion, dar de la ora 16,00.

Sursa: AGERPRES

Cele mai citite

Related Articles