1239589_573787889352842_1240675130_nVineri, 20 septembrie, ora 21.00

A doua ediție a Târgului de toamnă de la Oravița a debutat cu succes chiar la intrarea în oraș, dinspre Grădinari. Producători din județele Caraș-Severin și Timiș au venit să se mândrească cu munca lor și să-i ademenească pe cumpărători cu o ofertă variată de produse: zacuscă, salată de bureți și dulceață pentru cei mai comozi sau care nu au timp să pregătească cele necesare pentru iarnă, legume și fructe de sezon, flori de toamnă la ghiveci, produse din carne de oaie, miere și brânzeturi.

Oamenii nu s-au lăsat așteptați, orăvițeni, dar și cetățeni din întreaga zonă a Carașului au trecut pe la târg, de unde nu au lipsit terasele cu mititei și grătare, care au fost arhipline. Camera Agricolă Caraș-Severin și Primăria Oravița se așteaptă ca numărul producătorilor să crească, dar și cel al cumpărătorilor mai ales că este sâmbătă, zi liberă. Organizatorii au pregătit pentru vizitatori mai multe surprize, un producător va frige răchie, iar altul va pregăti un ied la proțap. Acestea vor fi oferite publicului spre degustare. Târgul de la Oravița va continua și duminică, 22 septembrie.

Vineri, 20 septembrie, ora 9.00

Succesul obţinut în toamna anului trecut i-a determinat pe organizatori, Primăria Oraviţa şi Camera Agricolă a judeţului Caraş-Severin, să organizeze o a doua ediţie a târgului de toamnă. Acesta îşi va deschide porţile la ora 14.00 şi va continua până duminică inclusiv. Depre producătorii şi unităţile economice prezente la ediţia din acest an, vorbeşte directorul Camerei Agricole Caraş-Severin, Pavel Nefir:

Săptămâna viitoare se va desfăşura o altă manifestare de tradiţie pentru Valea Caraşului, Târgul de toamnă de la Răcăjdia, a mai precizat ing Pavel Nefir.