velceaAntrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Valentin Velcea, vede în meciul cu Viitorul Constanţa, programat vineri seara, de la ora 21,30, în cadrul etapei a 8-a a Ligii I, o ocazie bună pentru elevii săi de a depăşi pasa neagră din ultima perioadă.

‘Trebuie să ieşim din această perioadă neagră din punct de vedere al rezultatelor. În fotbal, alternanţa rezultatelor nu este întotdeauna întâmplătoare. Cred că este momentul să ne adjudecăm vineri cele trei puncte. Echipa are nevoie să rămână în prima parte a clasamentului, acolo unde şi-a propus. Acest lucru se poate realiza simplu: să avem încrederea necesară în potenţialul propriu şi cel colectiv. Doar aşa putem obţine rezultate pozitive. Dar dacă dăm dovadă de teamă, cauzată de mulţi factori, pe care nu-i detaliez acum, atunci vom avea de suferit. Am încredere în băieţi că sunt conştienţi de momentul în care ne aflăm, un moment în care echipa are nevoie de o victorie’, a declarat Velcea joi, în cursul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul grupării bănăţene nu va putea la meciul cu echipa lui Hagi pe doi jucători importanţi, Gorobsov şi Nanu. ‘Este o stare de sănătate bună în lot, mai puţin în cazul lui Gorobsov, care a ieşit în prima repriză la Vaslui, şi cel al lui Nanu, care încă nu e refăcut complet. Stăm bine din punct de vedere al cartonaşelor, suntem la limită. Am început să rulăm o parte din fotbaliştii din lotul care nu participă la meciul cu Viitorul, să evolueze la echipa a doua. Asta pentru că aceşti jucători au nevoie de jocuri. Pentru că una este să joci, chiar dacă la nivelul Ligii a V-a, şi alta este doar să te antrenezi’, a conchis Valentin Velcea. Sursa: Agerpres