Usain Bolt a revenit asupra deciziei de a se retrage după JO 2016

Usain BoltSprinterul jamaican Usain Bolt (27 ani), cel mai rapid om al planetei, cu şase titluri de campion olimpic în palmares, a revenit asupra deciziei de a se retrage din activitate după Jocurile Olimpice de la Rio (2016), anunţând că va mai concura încă un an în plus, informează AFP şi AP, recepţionate de AGERPRES.
‘Toată lumea îşi doreşte ca eu să continui, inclusiv sponsorii mei, aşa că am stat şi m-am gândit. Poate că voi continua un an în plus, pentru a le face plăcere tuturor. Fanii mei mi-au spus, la rândul lor, că trebuie să continui, aşa că voi face, cred, acest an suplimentar’, a declarat Bolt, joi, cu ocazia unei vizite la Londra.
Campionul jamaican doreşte, de asemenea, să participe şi la Jocurile Commonwealth-ului de la Glasgow, din 2015.
‘I-am spus antrenorului meu că mi-ar face plăcere să merg la această competiţie. Vreau să-i inspir pe oameni, să ţină cont că totul este posibil dacă muncesc din greu. Este important să-mi împart istoria cu ei’, a adăugat Usain Bolt.
Dacă decizia sa finală va fi să mai concureze încă un an după Olimpiada braziliană, ultima mare competiţie din cariera jamaicanului ar putea fi Campionatele Mondiale de la Londra, din anul 2017, precizează Associated Press.

Sursa: Agerpres

De același autor

Related Articles