Universitatea Cluj – CFR Cluj 0-0, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal

U Cluj - CFR Cluj 0-0, in etapa a 7-a a Ligii I de fotbalUniversitatea Cluj-Napoca a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 0-0, duminică seara, 15 septembrie, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal. ”U” a câştigat abia al doilea său punct în acest campionat, dar a părăsit ultimul loc al clasamentului.

Dacă prima repriză a fost destul de echilibrată, fără ocazii clare de gol, ”U” a fost mai activă după pauză şi a ratat două situaţii uriaşe de gol, prin Emil Rilke (69), care a deviat în bară centrarea lui Adrian Borza, şi prin Borza (71) care a ratat singur cu portarul Felgueiras. La ”U” au debutat cu acest prilej portarul slovac Robert Veselovsky, mijlocaşul ceh Emil Rilke şi atacantul Valentin Lemnaru (revenit de la Pandurii).

Debutul meciului a fost întârziat de arbitrul Balaj cu circa 8 minute, din cauza torţelor aruncate din tribune de suporteri şi a unei probleme la plasa unei porţi.

Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)

Observatori: Ioan Mureşan (Bucureşti) – CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) – LPF, supervizor LPF: Alexandru Boc (Bucureşti). Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles