scoala altfel

Şcoala gimnazială nr. 7 din Reşiţa împlineşte 50 de ani de la înfiinţare, prilej cu care timp de o săptămână vor fi organizate o serie de activităţi. Luni, 8 decembrie, între 10.00 şi 12.00, va fi organizată Ziua Porţilor Deschise, iar marţi, 9 decembrie, de la ora 17.00, sunt programate întreceri sportive cu participarea elevilor şi a părinţilor.
Vor mai avea loc o expoziţie cu vânzare de produse culinare şi ornamente de Crăciun, premierea părinţilor pentru sprijinul acordat pentru buna desfăşurare a procesului instructiv-educativ şi a cadrelor didactice care au pregătit elevi pentru concursuri şi olimpiade şcolare. Nu vor lipsi momentele artistice, iar joi, 11 decembrie, de la ora 16.00, la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Reşiţa se va desfăşura Festivalul Judeţean de colinde Florile dalbe, ediţia a VI-a.
Acţiunile organizate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea Şcolii gimnaziale nr. 7 din Reşiţa se vor încheia cu un moment festiv, la care vor participa inclusiv foşti profesori şi elevi.

Sursa foto: arhivă
(Mirabela Afronie)

1 COMENTARIU

  1. LA MULTI ANI, SCOALA NR. 7! As dori sa ma adresez elevilor scolii: Scoala in care invatati este un lacas cu traditie si de-a lungul celor 50 de ani de existenta a castigat un loc binemeritat in municipiul Resita. Va invit sa considerati ca a fi elev in Scoala Gimnaziala Nr 7 Resita, este o cinste pentru voi intrucat aici au invatat si parintii vostri si este o responsabilitate pentru ca trebuie sa ducem impreuna, mai departe, traditia acestei scoli.( un dascal al scolii, acum pensionara, ONETIU SOFIA)

Comments are closed.