Cascada-Bigar
Rețeaua studiourilor regionale Radio România a lansat în 14 iulie, o campanie naţională la care participă toate studiourile regionale din țară: Eu aleg România. Vă provocăm ca în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 10,20 în cadrul emisiunii De 10 ori România să descoperim împreună 80 de locuri care trebuie văzute. Fiecare studio regional va promova 5 zone de interes din aria de acoperire. Radio România Reșița va intra în această competiție la începutul lunii august. Și cum frumusețile Banatului Montan sunt ale noastre, ale tuturor, vă propunem să alegeți 5 dintre cele 10 propuneri care să ne reprezinte la nivel național și nu numai.

Votați una dintre cele 10 destinații de vis din Banatul de Munte!

View Results

Loading ... Loading ...

Lista rămâne deschisă. Dacă știți și alte zone de interes, scrieți-ne și vom ține cont de părerile dumneavoastră. Din 1 noiembrie va fi lansat un concurs care să desemneze cel mai frumos loc din țară ce merită văzut, iar de Ziua Națională a României, 1 Decembrie, va fi publicat clasamentul final.

EU aleg România! o campanie Radio România

8 COMENTARII

  1. Toate obiectivele sunt exceptionale, ce greu este de ales. Intregul Banat merita luat si vazut la pas/pe bicicleta, ce frumoase sunt satele din Banat, Doman, Cornutel, Ravensca, Sfanta Elena, Bigar, Cuptoare si, pentru cine vrea sa faca sport pe 2 roti, si o tura cu bicicleta la Dognecea!

  2. Ati uitat de festivalul Rock pe 2Roti de la Lugoj, unic in tara si europa! Chiar daca inca este la a 3-a editie ar pueta fi trecut pe lista!

  3. Buna dimineata.Eu aleg toate zonele acestea si altele care se pot vizita in diverse moduri (ieu le-am vizitat majoritatea cu ajutorul bicicletei) de aceea as propune sa propuneti si unele trasee ptr,a fii vizitate cit m-ai multe obiective turistice din aceasta zona minunata binecuvintata de Dumnezeu.Multumesc

Comments are closed.