Giancarlo Antognoni viziteaza RomaniaFostul campion mondial de fotbal cu naţionala Italiei, în anul 1982, Giancarlo Antognoni, l-a felicitat miercuri, 26 martie, pe Gino Iorgulescu pentru câştigarea postului de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la sediul LPF, fostul campion mondial a mai adăugat: ”Sper ca prima echipă reprezentativă de fotbal a României să obţină din nou succese similare cu cele obţinute de generaţia lui Hagi şi Popescu. În Italia sunt mulţi jucători din România, iar în ţara dumneavoastră se află câţiva jucători şi antrenori intalieni”. La finalul conferinţei de presă, Giancarlo Antognoni i-a oferit lui Gino Iorgulescu un tricou italian cu numărul 11.

Giancarlo Antognoni se află în România în fruntea delegaţiei selecţionatei italiene sub 15 ani. Selecţionatele de juniori ale României şi Italiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi, într-un meci amical de fotbal disputat la Centrul FRF de la Buftea. Cele două formaţii se vor întâlni din nou joi, de la ora 10, la Mogoşoaia.

Sursa foto: digisport.ro

(Adina Niţă)