[AUDIO]Colaborarea dintre CSM Reșița și Dorinel Munteanu s-a încheiat

2344

Anunțul surprinzător a fost făcut vineri, 29 mai pe pagina de Facebook a clubului din Valea Domanului.

”Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență , conducerea echipei CSM Reșița multumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020. Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor. De asemenea, aducem la cunoștință suporterilor și susținătorilor noștri că , având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19 , clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în Ediția de Campionat 2020 – 2021 . Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii noștri vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întâmplă nou în Valea Domanului”, scrie pe pagina clubului reșițean.

”Nu vreau să detaliez discuțiile avute cu acesta, vreau doar să-i mulțumesc pentru timpul petrecut în Valea Domanului”, a spus Cristi Bobar, președintele CSM Reșița:

”La finalul lunii contractul lui Dorinel Munteanu cu CSM Reșița expiră și nu ne rămâne decât să ne gândim la altă opțiune pentru antrenorul principal. Am avut în această dimineață o întâlnire cu Dorinel Munteanu la sediul clubului și nu vreau să detaliez discuțiile avute cu acesta, vreau doar să-i mulțumesc pentru cele 6 luni petrecute în Valea Domanului, ca și antrenor principal. Doresc din toate cele 7 etape  să rămânem cu amintirea cea mai frumoasă, meciul cu Rapid București. Clubul nostru îl respectă foarte mult pe Dorinel Munteanu și îi dorește mult succes pe mai departe. Va trebui să ne gândim la un antrenor care își dorește să lucreze în Valea Domanului. Vom schimba puțin strategia, nu va mai fi pe teren scurt, ci pe termen mediu sau lung. Ne ținem de proiectele pe care le-am derulat, de a înlocui gazonul, de a moderniza baza sportivă. Pandemia aceasta ne-a afectat bugetul, dar trebuie să fim opțimiști”, a concluzionat Cristi Bobar.

Dorinel Munteanu a preluat banca tehnică a echipei rosso-nere anul trecut, la mijlocul lunii noiembrie, după ce a fost demis Leontin Doană. CSM Reșița a câștigat două partide oficiale disputate în 2020, 4-1 la Târgu Jiu, cu Pandurii, și 1-0 în Regie, cu Rapid.