Proiectul de modernizare a drumului comunal 28 înseamnă asfaltarea a nu mai putin de 26 de kilometri din Cornereva si satele limitrofe, în localități unde cetățenii nu au mai beneficiat de condiții de trafic rutier decent în trecut.  

O portiune în lungime de 19 km din acest drum a beneficiat de o finanțare guvernamentală în valoare de aproximativ 24 de milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale. 

Alți aproximativ 7 kilometri urmează să fie realizați din fonduri europene, în baza unui proiect depus de administratia din Cornereva la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale – AFIR.

Primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu, consideră că modernizarea acestui drum comunal care interconectează cele 40 de sate apartinătoare va semnifica o creștere a calității vietii si a confortului pentru cetăteni, dar edilul se așteaptă ca de altfel și piața imobiliară a comunei Cornereva să devină una atractivă, în această zonă pitorească, pentru iubitorii de natură care își doresc să devină proprietarii unei case de vacanță. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.