Jandarmii cărăşeni împreună cu tinerii Asociaţiei ATOR Banatul de Munte au întins din nou “Mâinile bucuriei” către persoanele mai puţin norocoase din Reşiţa!

Jandarmii cărăşeni împreună cu tinerii Asociaţiei ATOR Banatul de Munte au întins din nou “Mâinile bucuriei” către persoanele mai puţin norocoase din municipiul Reşiţa. A devenit deja o tradiţie ca oamenii în uniformă să sprijine astfel de campanii umanitare, demonstrând din nou că sunt un sprijin real pentru societate, în special în această perioadă grea în care ne confruntăm cu pandemia de COVID-19.

Ieri, în zi de mare sărbătoare atât jandarmii cărăşeni cât şi voluntarii cu suflet mare de la ATOR au ale să fie prezenți în mijlocul celor pentru care bucuriile sunt dintre cele mai simple, cum ar fi o masă caldă.

Efective din cadrul inspectoratului Judeţean Caraş-Severin, împreună cu tinerii asociației ATOR Banatul de Munte și preotul Ciucur Mihai, au împărțit mai bine spus, 45 de porții de mâncare unor familii defavorizate din Reşiţa, în cadrul campaniei “Mâinile bucuriei”, care a intrat în cea de-a zecea săptămână de desfășurare.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraş-Severin, este încă de la debut partener al acestei campanii, ce are ca scop achiziționarea produselor necesare persoanelor vârstnice, cele care fac parte din categoria de risc privind pandemia cu Covid-19, dar și asigurarea unei mese calde familiilor nevoiașe.

“Ne bucurăm că, alături de tinerii din cadrul asociației ATOR Banatul de Munte, Ligii Studenților UEM, Crucii Roșii Caraș-Severin, Guerrilla MC România și ceilalți voluntari, putem fi în continuare parte din această acțiune care înseamnă atât de mult pentru cei de langa noi”, este mesajul transmis de reprezentanţii Jandarmeriei“GL.BG. VASILE ZORZOR” din Caraş-Severin, pe pagina de facebook a instituţiei.

Cele mai citite

Related Articles