Reținut pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere, de Poliția Orașului Moldova Nouă

În cursul zilei de astăzi, 13 mai, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani, din localitate, care a fost depistat in trafic, conducând un autoturism, având o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere.

Persoana în cauză a fost depistata de o patrulă mixtă de poliție, formată din polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă și Poliția de Frontieră Moldova Veche, circulând pe drumurile publice fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost imediat condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă. Bărbatul a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Related Articles