Zlatan Ibrahimovic a revenit în Italia și rămâne în carantină

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a revenit în Italia pentru a-şi onora contractul cu echipa de fotbal AC Milan şi va rămâne în carantină pentru o perioadă de două săptămâni, conform măsurilor sanitare prevăzute de autorităţile de la Roma pentru combaterea pandemiei de coronavirus, informează DPA.

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie că Ibrahimovic a sosit luni seara în peninsulă, cu un avion privat, la două luni după ce a plecat în ţara natală, după oprirea campionatului Italiei, cu 12 etape înainte de finalul sezonului, ca urmare a crizei generate de Covid-19.

În vârstă de 38 ani, starul suedez a semnat în luna ianuarie cu AC Milan, club la care a mai evoluat anterior, după despărţirea de echipa americană Los Angeles Galaxy, la finalul ediţiei trecute din Major League Soccer.

El se va antrena de unul singur la centrul de pregătire de la Milanello, unde va fi cazat pe durata celor două săptămâni de carantină, adaugă publicaţia italiană.

În perioada petrecută în Suedia, Zlatan Ibrahimovic s-a pregătit alături de jucătorii echipei Hammarby din Stockholm, la care este coproprietar.

Colegii săi de la Milan şi-au reluat săptămâna trecută antrenamentele individuale şi ar putea începe pregătirile în grup lunea viitoare.

sursa foto: Agerpres