[VIDEO-AUDIO] Motociclistul bănățean Ionel Pascotă de la Racing Team Giroc speră să reia cât mai repede antrenamentele pe circuit

Motociclistul Ionel Pascotă de la Racing Team Giroc, alături de fiul său Patrick, s-au pregătit acasă pe toată perioada stării de urgență. În împrejurimile comunei Giroc au mai efectuat și drumeții enduro, pe motociclete. De asemenea pilotul bănățean s-a îngrijit ca tradiția Fanfarei din Giroc să continue, să ducă mai departe pasiunile regretatului său tată:

”Am stat acasă cu Patrick și am cântat la trompetă, pentru că tatăl meu s-a ocupat de Fanfara comunei Giroc și eu duc mai departe această tradiție. Am învățat melodii, am avut ce să facem. Pe partea de antrenament cu motocicleta a fost mai greu, dar am avut antrenamente fizice. Așteptăm să se reia cursele, dar nu știm când. Din ce aproximez eu poate prin iulie sau august se vor relua cursele. Se pare că s-ar putea să avem doar Campionat Național, fără să mai fie posibilă ieșirea din țară pentru concursuri. Nu cred că vor mai fi Campionate Europene sau alte Campionate Internaționale. Noi ne pregătim, oricum, de curse și ne dorim să se dea drumul, să putem să plecăm din țară, să mergem în Ungaria pentru antrenamente. Motocicletele noastre sunt pregătite din luna februarie pentru curse, prima etapă de Campionat European BMU ar fi trebuit să aibă loc în luna martie, în Grecia, spune Ionel Pascotă.

        Ionel Pascotă: am stat acasă și am exersat la trompetă

În data de 7 mai fiul lui Ionel Pascotă, Patrick, a împlinit 13 ani. A fost sărbătorit de familie, în ritmuri de fanfară.

La multi ani Patrick!!!! Sa fi sanatos si iubit. Sa ne bucuri si sa fim mandri de tine. Multumesc baieti ,Moaca Stefan Constantin, Andrei Muntean, Darius Matei.

Publicată de Pascota Ionel pe Joi, 7 mai 2020

”Este o tradiție pentru familia noastră și această pasiune, de a sufla în instrumente muzicale. Bunicul meu s-a ocupat de Fanfara din comuna Giroc, tatăl meu la fel și acum îmi revine mie această cinste. Patrick își dorește foarte mult să revină în concursuri, dar vom începe antrenamente la MotoCross și la Enduro. Vom face antrenamente în aer liber. Legat de viitorul lui, ne-a bulversat această perioadă, pentru că în acest an ne doream ca el să concureze în mai multe competiții internaționale. Îmi doresc să treacă această perioadă de izolare și să ne reîncepem viața normală și să fim liberi, să facem ce dorim. Doresc ca tuturor românilor să le fie bine!, a concluzionat Ionel Pascotă.       

Pilotul bănățean, Ionel Pascotă, își dorește ca după încheierea stării de urgență să se poată deplasa în Ungaria pentru antrenamente pe circuit. În această perioadă ar fi trebuit să aibă loc două-trei  etape de Campionat European BMU, trei din Campionatul Național, au fost decalate foarte mult și, probabil, vor fi anulate.

sursa foto: Ionel Pascotă

Cele mai citite

Related Articles