[AUDIO] Fotbaliștii de la CSM Reșița vor fi testați pentru Covid-19 la revenirea în Valea Domanului

171

Echipa de fotbal din Liga a II-a, CSM Reșița se va reuni la stadionul din Valea Domanului pentru a-și relua antrenamentele.

I-am convocat pe jucători pentru pregătire pentru data de vineri, 15 mai, dar mai întâi toți vor fi testați pentru coronavirus, a declarat Dorinel Munteanu:

”Am avut o discuție cu dl. primar Ioan Popa și acesta a spus că la ora revenirii echipei toți jucătorii vor face testele, vom respecta regulile, vom sta în cantonament la stadion. Vestea că putem începe în data de 15 m-a bucurat foarte mult și cred că și jucătorii s-au bucurat că pot reîncepe activitatea. Am decis să începem pe data de 15, la ora 15.00. Pentru a respecta regulile avem condiții asigurate la baza noastră din Valea Domanului. Ne revedem pe data de 15 cu dorința de a ne atinge obiectivul. La început o să fie mai greu, după cele două luni de pauză. Pe mine nu mă sperie foarte tare această situație pentru că sunt convins că jucătorii au făcut în fiecare zi mișcare. Nu s-au ridicat la nivelul unui antrenament, dar primele zece zile vor fi doar de pregătire fizică. Sperăm să ne revenim la ritmul avut înainte de pandemie. Timpul de recuperare pe care îl avem la dispoziție este suficient. Dacă băieții vor respecta 100% ceea ce voi spune, sigur ne vom îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare. Un fotbal fără spectatori este un fotbal sărac, dar noi simțim gândurile lor bune, suportul lor. Noi vom face totul pentru ca echipa să rămână în Liga a II-a”, a spus Dorinel Munteanu.

Singurul jucător a cărui prezență în Valea Domanului este incertă pentru data de 15 mai, este francezul Luboya, care deocamdată nu se poate întoarce în România cu avionul.

De la ora 14, astăzi, este programată o nouă întâlnire a reprezentanților cluburilor din Liga a II-a cu cei ai Federației Române de Fotbal, în care se vor discuta condițiile de reluare a antrenamentelor.