Horoscop, 3 mai 2020

Berbec – Energia astrala te incurajeaza sa te deschizi mai mult catre lume, cultura si modurile tale de gandire. Nu trebuie sa pleci singur in desert pentru a reinventa totul. Pentru tine, aceasta ar fi calea usoara spre iesire, deoarece ti-ar permite sa te ascunzi! Dezvolta-ti curiozitatea cu privire la ceea ce exista in aceasta societate. Parerea ta va avea o mare importanta mai tarziu.

Taur – Cat de concentrat esti! Esti atat de calm si de entuziasmat. Desigur, starea ta de spirit este deosebit de ospitaliera pentru sobrietate, cooperare si munca asidua. Orizontul este clar si ai toate informatiile necesare pentru a naviga pe marile vietii. Tot ce ai nevoie este putin mai multa credinta si curaj. Ai asta!

Gemeni – Astazi, poti in sfarsit sa iti exprimi secretele care te-au tulburat. Acum ca te-ai racit, este posibil sa fii in situatia de a te exprima mai bine in fata unei persoane fara a iti rani conexiunea. Poate fi pierduta multa emotie si intentie, asa ca, daca simti ca timpul este potrivit pentru a iti exprima sentimentele catre cineva important, ia in considerare rezervarea.

Rac – Mintea ta este intr-o mare stare de tulburare chiar acum, deci nu este surprinzator ca nu poti acorda prea multa atentie la ceea ce este in jurul tau. Datorita evenimentelor recente, este posibil ca conceptul tau despre lume sa fie schimbat si sa iti vezi relatia de dragoste si cariera cu alti ochi. Chiar si asa, te simti obligat sa ridici bucatile din trecut si sa le salvezi. Descoperi ce este salvabil si ce este cel mai bine de lasat in urma. Acest lucru necesita vitejie si forta.

Leu  – Ziua va fi destul de linistita pentru tine. Probabil ca te vei juca cu o sarcina si vei continua sa lucrezi la ea pana seara. Daca cineva incearca sa te distraga, vei avea multe de reprosat. Aceasta este o zi in care ar trebui sa-ti urmezi instinctele, sa tii capul in jos si sa te concentrezi pe sarcina pe care o ai la indemana.

Fecioara – Ar trebui sa folosesti ziua asta pentru a te gandi la viitorul profesional. Multe forte par sa lucreze impreuna pentru a iti clarifica ideile pe aceasta tema. In loc sa te revolti la cea mai mica provocare, asa cum ai fost cunoscut in trecut, folosirea energiei tale pentru a te concentra pe nevoile materiale de baza ale tale si ale familiei tale va fi o utilizare mult mai productiva a timpului tau.

Balanta – Astazi nu este momentul pentru a visa! Dimpotriva. Te poti astepta sa trebuiasca sa rezolvi mai multe probleme tehnice minore care implica comunicatii sau transmisii. In general, va fi o zi oarecum incarcata, dar cel putin mintea ta va fi ocupata, fara a lasa loc loc intrebarilor interne dificile care te deranjeaza atat de mult in ultima vreme.

Scorpion – Te lovesti de obstacole? S-ar putea ca pur si simplu sa ai nevoie sa iei in considerare mai mult timp pentru a finaliza sarcinile monumentale pe care le asumi? Acest lucru poate fi greu de tolerat. Nu stii cum sa faci fata unor momente de genul acesta, atunci cand trebuie sa continui sa faci acelasi lucru pana cand obtii rezultate. Exista o lectie aici pentru tine. Incearca sa iti amintesti ca rabdarea este o virtute.

Sagetator – Ai probleme cu autoritatea? Iti este greu sa te faci inteles? Daca da, te-ai gandit sa explici in detaliu proiectele tale oamenilor care speri ca te vor urma in aventura ta? Nu te poti astepta ca altii sa te urmeze orbeste. Ei, de asemenea, au viata lor pentru care muncesc, precum si propriile obiective si prioritati.

Capricorn – Da, proiectele tale au luat ceva timp pentru a fi infiintate. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu te-ai concentrat suficient. Faci mai multe lucruri simultan, iar rezultatul arata ca lucrurile s-au miscat mai incet decat te asteptai. Schimbarea ta de orientare necesita sa iti concentrezi energia intr-o singura directie. Cu toate acestea, ramane intrebarea: in ce directie?

Varsator – Nu trebuie sa creezi totul singur. Viata nu este un spectacol format dintr-o singura persoana. Pentru a trai viata pe deplin, trebuie sa participi, sa ii ajuti pe ceilalti si atunci cand este nevoie, sa ceri ajutorul lor in schimb. Asta inseamna sa faci parte dintr-o echipa si, intr-adevar, sa fii om. Exista lucruri despre noi insine, pe care le putem invata doar atunci cand interactionam cu ceilalti.

Pesti – Cand credeai ca ti-ai gasit calea, doresti in mod natural sa incepi sa mergi pe jos. Nu te teme daca nu ti-ai stapanit pe deplin emotiile sau nu esti un expert de top in domeniul tau. Maiestria si expertiza vin cu luarea lucrurilor pas cu pas iar rezultatele vor veni la un moment dat. Ramai concentrat! Daca iti mentii capul in jos si continui sa lucrezi, in loc sa te uiti constant la destinatia indepartata, vei fi surprins de cat de departe poti ajunge.

Cele mai citite

Related Articles