[AUDIO] “Iepuraşul în culori” va aduce un strop de bucurie copiilor din Reşiţa, Moldova Nouă şi Oţelu Roşu

Actorii Companiei de teatru DA împreună cu voluntarii Asociaţiei Nevo Parudimos şi cu sprijinul Primăriei Reşiţa organizează un spectacol altfel pentru copii “Iepuraşul în culori”, dată fiind starea de urgenţă în care se află România, dar totodată şi apropierea sărbătorilor pascale.

Un car alegoric cu personaje de poveste, dar şi cu îndrăgitul iepuraş va defila joi, 16 aprilie, de la ora 15.00, pe străzile Reşiţei, după cum a declarat directorul Companiei de teatru DA, Dan Mirea.

Ne vom deplasa pe toate străzile din Reşiţa, nu numai pe bulevarde, iar copiii sunt aşteptaţi să iasă la ferestre şi balcoane să ne facă cu mâna şi să fluture o eşarfă colorată, iar noi le vom răspunde cu acelaşi salut. Este un semn de respect şi preţuire pentru copii şi pentru toleranţa cu care au suportat această stare nemaiîntâlnită până acum. Ne vom opri în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unde vom aplauda cadrele medicale în semn de respect pentru cadrele medicale aflate în linia întâi. La fel vom face şi în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Directorul companiei de teatru DA, Dan Mirea a mai afirmat că spectacolul stradal al cărui mesaj este “Totul va fi bine” este inspirat dintr-un eveniment asemănător ce s-a desfăşurat în Elveţia. Dan Mirea a precizat că toate personajele din carul alegoric vor purta măşti şi mănuşi de protecţie.

În mod normal, în această perioadă am fi organizat Târgul de Paște și multe jocuri frumoase pentru voi, dar, pentru că situația actuală nu ne permite acest lucru, împreună cu prietenii noștri de la Teatrul DA și Asociaţia Nevo Parudimos ne adaptăm… și vă pregătim o surpriză!
Dacă ați fost cuminți, să nu vă faceți griji, Iepurașul vine și anul acesta. Și nu vine singur, ci cu prietenii lui, cu toții echipați cu mănuși și mască de protecție. Aceștia se vor plimba joi, 16 aprilie, începând cu ora 15.00, prin tot orașul. Își doresc foarte mult să vă salute, să vă distrați împreună și să vă spună că #totulvafibine!
, se scrie pe pagina de Facebook a Primăriei Reşiţa.

Spectacolul stradal cu mesajul Totul va fi bine va ajunge vineri, 17 aprilie şi la Moldova Nouă. Iepuraşul împreună cu alte personaje de poveste vor defila pe străzi şi vor saluta toţi copiii dintr-un minicar alegoric.

Cei mici, dar şi părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la geamuri cu eşarfe colorate. Spectacolul va începe la ora 15:00 şi va avea următorul traseu: Primăria Moldova Nouă – Str. Minerilor – Str. 1 Decembrie 1918 – Moldova Veche – Oraşul Nou – Măceşti. Evenimentul este organizat de Compania de teatru DA împreună cu Asociaţia Nevo Parudimos, cu sprijinul Primăriei Moldova Nouă.

Spectacolul va începe la ora 15:00 și va avea următorul traseu:

Primăria Moldova Nouă → Str. Minerilor → Str. 1 Decembrie 1918 → Moldova Veche → Orașul Nou (Str. Dunării, Str. I.L. Caragiale, Str. G. Enescu, Str. Ștefan cel Mare, Str. A.I. Cuza, Str. Mihai Viteazul, Str. T. Vuia, Str. E. Murgu, Str. V. Alecsandri, Str. Sf. Varvara, Str. I. Slavici, Str. C-tin Daicoviciu, Str. N. Titulescu, Aleea Lalelelor (C. Civic), Aleea Liliacului (C. Civic), Str. N. Titulescu)→Măcești.

Sâmbătă, 18 aprilie va fi rândul copiilor din Oţelu Roşu să se bucure de prezenţa iepuraşului şi a personajelor de poveste, care începând cu ra 15.00 se vor deplasa pe toate străzile din oraş.

Vor cânta, dansa şi vor încerca să îi înveselească pe cei mici care nu înţeleg prea bine de ce trebuie să stea în casă.

Cele mai citite

Related Articles