[AUDIO] Gimnaștii de top ai Reșiței își continuă pregătirea acasă

Tinerii gimnaşti reşiţeni își continuă antrenamentele acasă, fiecare după posibilități. Mulți dintre ei au improvizat folosindu-se de obiecte de mobilier pentru a nu întrerupe activitatea fizică. Printre aceștia se află :  Robert Aioanei, Andrei Titi, Richard Drăgulescu, Alexandru Puiu, Simion Felix, care sunt coordonați și supervizați de antrenorul Robert Bălan:

„Ne-am adaptat situaţiei, pentru că perioada de criză văd că se prelungeşte şi ajungem să stăm o lună-două în case fără să facem nimic, lucru care pentru noi, cei de la gimnastică, este foarte dificil. Am convenit cu cei de la lotul naţional de juniori să facem zilnic un anumit program, şi la fel am discutat şi cu copiii de la CSS şi CSM Reşiţa. Noi le dăm un anumit program, iar ei trebuie să îl respecte. Zilele acestea am împărțit sportivilor de la CSS şi câteva aparate care se pot monta în casă, o ciupercă, un cal mic sau alte elemente ajutătoare. Zilnic facem două antrenamente, de la orele 12.00 şi 17.00, pentru pregătire fizică şi mobilitate” a spus prof. Robert Bălan.

Și componenții componenţii lotului naţional de juniori al României se antrenează după același sistem, după ce în data de 11 martie, toţi gimnaştii şi antrenorii au fost trimişi oficial acasă. Federaţia Română de gimnastică a suspendat atunci toate antrenamentele desfăşurate în spaţii închise.

Cele mai citite

Related Articles