Primăria Oraviţa a demarat acţiuni de dezinfecţie pe străzile din oraş şi în satele aparţinătoare

Primăria oraşului Oraviţa, prin Biroul de Gospodărire Comunală, a demarat acţiuni de dezinfecţie în Oraviţa şi în satele aparţinătoare, pe străzi, dar şi în scările blocurilor, folosind substanţe agreate de Direcţia de Sănătate Publică.

Ne adaptăm din mers cu mijloacele de care dispunem, pentru a aplica toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. Rugăm cetăţenii să dea dovadă de responsabilitate, să rămână în casă şi să respecte toate prevederile ordonanţelor militare impuse de autorităţi, atrag atenţia reprezentanţii primăriei Oraviţa.

Din cauza pandemiei de coronaviruş, Primăria Oraviţa informează agenţii economici de pe raza U.A.T. Oraviţa că se prelungeşte termenul pentru eliberarea autorizaţiilor de funcţionare până la data de 30 iunie.

În acelaşi sens, Primăria Oraviţa aduce la cunoştinţa persoanelor care au deţinut abonament pentru locul de parcare în 2019, că au aceste locuri rezervate şi pentru anul 2020, astfel încât plata acestora se va putea realiza tot până la finalul lunii iunie.

De același autor

Related Articles