DSP: 1.144 de persoane autoizolate în județ şi 68 de persoane în carantină. Nu s-a înregistrat niciun caz nou de COVID-19 în Caraş-Severin!

Majoritatea persoanelor sosite în ultimele zile în Caraș-Severin din state europene provin din Germania și Spania, mai puține din Italia, dovadă fiind și numărul mai mic de persoane plasate în carantină.

Sunt acum 1.144 de persoane autoizolate în județ, din care 182 au părăsit această stare de restricție. 68 de persoane se află în carantină.

Sunt ocupate, deci, 68 de paturi de carantină, din cele aproximativ 500 identificate în județ și care sunt în continuare controlate de inspectorii DSP Caraș-Severin. Nu s-a înregistrat niciun caz nou confirmat pozitiv, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Atenţie! Dacă va aflaţi în autoizolare la domiciliu respectaţi cu stricteţe recomandările autorităţilor, NU parăsiţi sub nicio forma domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiţi vizitatori şi NU intraţi în contact apropiat cu eventualele persoane care vã furnizeaza alimente sau produse.

În cazul în care încălcaţi regimul autoizolarii la domiciliu riscaţi amendã de pâna la 20.000 de lei, precum şi dosar penal în cazul în care contribuiţi la raspândirea virusului, vă reamintesc reprezentanţii Direcţiei de Sãnãtate Publică din Caraş-Severin care anunţã cã vor efectua zilnic astfel de controale.

Sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles