[FOTO-AUDIO] Handbaliștii de la CSM Reșița, învinși la CSM București, după un joc bun făcut la început și final

357

Handbaliștii de la CSM Reșița au evoluat joi, 12 martie în deplasare la CSM București. Rosso-nerii au fost învinși cu 26-22, după ce la pauză scorul era de 14-8, tot pentru gazde. Meciul s-a disputat fără spectatori, în sala Rapid din capitală. A fost o primă repriză în care bucureștenii au fost conduși în primele 10 minute, dar apoi gazdele au întors jocul în favoarea lor. În partea a doua și-au mărit avansul până la 8 goluri, iar spre final au mai cedat, permițând echipei reșițene să se apropie la 4 goluri. Cele mai multe reușite pentru CSM București le-au avut Becheru și Aungurenci, câte 4 goluri, iar pentru CSM Reșița, Toma și Trifkovic au punctat de câte 5 ori.

Antrenorul Bojan Butulija a vorbit despre evoluția elevilor săi:

”Am avut o primă repriză mai slabă, unde s-a făcut o diferență de 6 goluri. În primele 15 minute am jucat cât de cât ok, dar în ultimele 15 minute s-a făcut diferența din cauza greșelilor tehnice făcute. Nu au fost respectate indicațiile tactice, iar după ce la pauză am clarificat unele aspecte am reușit să reducem diferența la 4 goluri. Jocul a fost mai bun decât în prima repriză”, a spus Bojan Butulija.     

Consiliul de Administrație al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competițiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie.

sursa foto: CSM București