[AUDIO] Noi decizii în vederea desfășurării partidei dintre CSM Reșița și Concordia Chiajna

Doar 200 de persoane au voie să asiste la meciul dintre CSM Reșița și Concordia Chiajna din Liga II-a de fotbal

Miercuri, 11 martie s-au luat noi decizii în ceea ce privește desfășurarea partidei dintre CSM Reșița-Concordia Chiajna, ce va avea loc la finalul acestei săptămâni în Valea Domanului. Cristi Bobar, președintele CSM Reșița a detaliat situația:

”După ședința avută în această dimineață cu cei de la DSP, Jandarmi, ISU s-a decis că meciul se va juca, dar în interiorul arenei vor putea să fie prezente doar 200 de persoane. În aceste 200 de persoane sunt cuprinse delegațiile ambelor echipe, jucători, copii de mingi, oameni de ordine. Vor fi doar 100 de bilete scoase la vânzare, bilete care au fost deja acordate galeriei echipei noastre. Prioritari sunt băieții din Galerie are au însoțit echipa peste tot, atât în Liga a II-a, cât și în Liga a III-a. Sper și nu doresc să se supere nimeni pe noi, dar este o măsură care trebuie luată foarte repede și nu avem cum să ne ”jucăm” cu asemenea probleme care sunt la nivel național. Este indicat ca suporterii și cei care vor fi pe stadion să stea la un metru distanță unii de alții”, a concluzionat Cristi Bobar.     

Începând de miercuri, 11 martie se întrerupe activitatea la Centrul de Copii și Juniori de la CSM Reșița, la toate secțiile clubului.

Partida dintre CSM Reșița și Concordia Chiajna va avea loc sâmbătă, 14 martie de la ora 11.00.

sursa foto: Radio Reșița