UPDATE: Cu informaţii de ultimă oră despre caz, Sebastian Dragomir de la conferinţa de presă susţinută de inspectorul şcolar general al judeţului Caraş-Severin, prof. Carina Pristavu:

Am primit o înștiințare din partea directorului adjunct, Violeta Maghiar prin care ne aduce la cunoștință faptul că dl director, deși era în concediu medical, a pătruns în scoală, în cancelarie, în secretariat și a avut un comportament total neadecvat, agresiv față de cadrele didactice și față de unii dintre elevi. Din ceea ce înțelegem din informare, acesta i-a solicitat unei îngrijitoare să o consulte cu un stetoscop, pe două colege le-a îmbrățișat fără voia lor. S-a deplasat un echipaj de poliție în școală, a stat de vorbă cu cadrele didactice și cu elevii care au fost amenințați fizic și sexual în repetate rânduri prin mesaje pe rețele de socializare„.

Caz halucinant la Oraviţa! Directorul Liceului Tehnologic „Mihai Novac” din oraş a fost ridicat în această dimineaţă de poliţişti.

Daniel Ionuţ Bogdan este acuzat că a făcut propuneri indecente mai multor eleve. Totul s-a petrecut chiar pe holul unităţii de învăţământ, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru:

Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliția orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că directorul unei unități școlare ar fi avut un comportament nepotrivit, în cursul acestei zile, în incinta unității școlare. Imediat polițiștii au deschis o anchetă pentru verificarea și stabilirea situației de fapt. În acest moment, la sediul poliției sunt audiate mai multe persoane, cadre didactice și martori, pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații”.

Au fost informati Inspectoratul Scolar Județean și Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Urmează ca in funcție de rezultatul anchetei sa fie dispuse măsurile legale în consecință.

Vom reveni cu informaţii!