[AUDIO] La Reșița vine echipa clasată pe locul 2 în Liga Zimbrilor, Potaissa Turda. Bojan Butulija: nu predăm armele, luptăm până la capăt!

193

Echipa masculină de handbal, CSM Reșița, va susține joi, 13 februarie un nou joc, greu, în campionat. Pe teren propriu, rosso nerii întâlnesc echipa clasată pe locul 2, AHC Potaissa Turda.

”Nu predăm armele, noi vom lupta până la capăt”, a afirmat antrenorul reșițenilor, Boian Butulia:

”Fiecare meci este important pentru noi și dificil. Din păcate suntem pe ultimul loc și nu avem cum să gândim altfel, mai ales că jucăm cu echipa clasată pe locul 2. Este o formație foarte bună și au jucători foarte buni. Nu o să punem armele jos și nu o să-i felicităm înainte să se termine meciul. Mi-am sfătuit jucătorii să lupte până la final. Așa trebuie să jucăm indiferent de adversar. Toți jucătorii sunt apți, iar atmosfera este una bună.Ne-am pregătit foarte bine, sper să fie de ajuns”, a spus antrenorul Bojan Butulija.

Partida dintre CSM Reșița și AHC Potaisa Turda va avea loc joi, de la ora 17.00 în sala polivalentă din municipiu.

Dinamo București este lider cu 40 de puncte, urmată de AHC Potaissa Turda cu 32 p. SCM Politehnica Timișoara este pe 8 cu 24 de puncte, iar CSM Reșița pe 14 cu 7 puncte.