[AUDIO] Biograful patriarhului Pavle al Serbiei conferenţiază la Caransebeş şi la Reşiţa

În ziua de prăznuire a Sfinţilor Trei Ierarhi Vasile, Grigore şi Ioan, ocrotitori ai învăţământului teologic, (30 ianuarie), Episcopia Caransebeşului alături de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Caraş-Severin, în colaborare cu Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş, organizează cu binecuvântarea Părintelui Episcop Lucian, o manifestare inedită, avându-l în centrul atenţiei pe Patriarhul Pavle al Serbiei.
Conferinţa va fi susţinută de prof. univ. dr. Jovan Janjici de la Universitatea din Belgrad, biograful patriarhului Pavle al Serbiei. De la Episcopia Caransebeşului, diacon Pavel Canea:

Un prim eveniment va avea loc, joi, 30 ianuarie, în Sala de Festivităţi “Mitropolit Nicolae Corneanu” a Centrului Eparhial din Caransebeş, de la ora 17. Tot de la ora 17, evenimentul se va repeta la Reşiţa, în Sala Lira a Liceului de Arte “Sabin Păuţa”.
Atmosfera va fi întregită de un recital de pricesne susţinut de Corul Seminarului Teologic şi Grupul psaltic “Ethos” al Episcopiei Caransebeşului.

De același autor

Related Articles