Au început concursurile pentru ”seniorii” înotului reșițean. Medalii omagiale primite în Ungaria

307

6 înotatori masters de la Clubul “Reșița 07” au participat la primul concurs al anului 2020, la Szentes, în Ungaria. Au concurat 300 de înotători din: Romania, Serbia, Slovacia și Ungaria, care au reprezentat 59 de cluburi.

Cu acest prilej, gazdele au aniversat “50 de ani de înot masters în Ungaria”. O comportare foarte bună a avut Bogdan Ibănișteanu (categoria 25-29 ani) care a câștigat un loc I și 3 locuri III la probele individuale și un loc I cu ștafeta.

Rezultate bune au avut Alexandru Kuhn (categoria 65-69 ani), 2 locuri II și un loc III și Dorina Iana (categoria 65-69 ani), care a obținut un loc III.

”Ungaria are un număr mare de practicanți adulți de înot. În ultimii treizeci de ani au fost construite mai multe baze sportive de înot pe întreg teritoriul țării. Fiecare participant la concursul de la Senteș, care a încheiat de toate cele 4 probe de 50 m a primit câte o medalie omagială. De remarcat că 5 din cei 6 reșițeni care au participat la concurs au finalizat cu bine toate 4 probele, a concluzionat președinte executiv al Reșița 07, Dorina Iana.

Cei 5 înotători de la Clubul Reșița 07, care s-au întors acasă cu medalia aniversară “50 de ani de înot masters în Ungaria” sunt: Yvonne Demenyi, Dorina Iana, Bogdan Ibănișteanu, Flavius Giarmati și Alexandru Kuhn.

sursa foto: Clubul Reșița 07