Timiş: Un autobuz care transporta 50 de elevi a derapat în şanţ, în zona Bencecu de Sus

155

Un autobuz care transporta 50 de elevi a derapaţ marţi dimineaţa, şi a ajuns într-un şanţ, în localitatea timişeană Bencecu de Suş dar niciunul dintre pasageri nu a suferit traumatisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că a fost alertat Detaşamentul 1 de lucru Timişoara şi punctul de lucru Pişchia, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 15 pompieri şi o ambulanţă SAJ cu asistent.

‘După spusele şoferului, în autobuz se aflau 50 de copii care nu au suferit traume. La sosirea primului echipaj, la faţa locului se aflau 23 de copii şi doi adulţi. O parte din copii au plecat de la faţa locului prin mijloace proprii. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale’, a afirmat Elena Megherea.

Luni, un alt autobuz care transporta zeci de elevi a derapat într-un şanţ, pe DC60, între localităţile timişene Pişchia şi Bencecu de Suş o tânără de 16 ani având nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportată la spital.

De mai multe zile, în judeţul Timiş este ceaţă densă.

sursa Agerpres