[FOTO-AUDIO] Handbalistele de la CS Universitatea Reșița și-au reluat antrenamentele

129

Studentele reșițene, componente ale formației de Divizia A, CS Universitatea au efectuat primele antrenamente din anul 2020. Și ele au avut o vacanță scurtă deoarece meciurile oficiale încep foarte repede. În data de 15 ianuarie vor disputa primul meci oficial din 2020, în Cupa României, în deplasare la CSM Roman. Prof. Cristian Busuioc, antrenorul CS Universitatea Reșița a subliniat că timpul este foarte scurt și deplasările lungi:

„Am avut primul antrenament din acest an și nu avem mult timp la dispoziție pentru pregătire. Deja săptămâna viitoare, pe data de 15 ianuarie, vom avea o deplasare foarte lungă pentru Cupa României, la Roman. Urmând ca direct de la Roman să ne deplasăm spre Baia Mare, unde avem meci de etapă împotriva echipei CS Marta Baia Mare. Deși am început deja antrenamentele, am purtat deja discuții cu echipa din Baia Mare și sper să ni se accepte de către Federația Română de Handbal să devansăm acea etapă. Vrem să legăm meciul cu Baia Mare de deplasarea din Cupa României de la Roman. La primul antrenament au fost prezente toate jucătoarele, cu expecția celor două ucrainience din lot. Ele au fost învoite pentru că în Ucraina erau încă sărbătorile. Le așteptăm la antrenament, iar în scurtul timp care ne-a mai rămas ne vom pregăti pentru returul campionatului. Luăm acest meci din Cupa României ca pe unul de pregătire pentru că, după cum se știe, suntem în 16-imile acestei competiții. Sper să debutăm cu victorie la Baia Mare și să obținem primele puncte din acest an calendaristic”, a afirmat antrenorul Cristian Busuioc.

În campionatul Diviziei A, Seria D, CSU Reșița se află pe locul 4, cu 10 puncte obținute în 12 partide. Lider este Crișul Chișineu-Criș cu 26 de puncte.