Horoscop, 11 ianuarie 2020

197

BERBEC – Te poti simti ca si cum esti tras in tot felul de directii diferite si nu te poti decide in ce directie sa te duci. Aceste tendinte pot deveni mai puternice azi si a lua o decizie iti poate da batai de cap. Ai nevoie sa fii atent cu judecatile pe care le poti avea pentru ca emotiile sau alti factori externi pot interveni in bunul tau simt azi. Este mai bine sa amani decizii importante.

TAUR – Te afli intr-un moment de creativitate ridicata. Descifreaza ce iti transmite imaginatia ta. Iti va aduce noroc si fericire. Lasa-ti mintea sa iti conduca inima si nu mai cauta logica in orice. Canalizeaza-ti energia doar putin cat sa lasi tot acel aur interior sa iasa. Astazi e o zi buna sa te gandesti la investitii de tot felul.

GEMENI – Azi poti fi in starea de a domina si doresti sa preiei fraiele pentru a-ti demonstra autoritatea si priceperea. Totusi, fii atent sa nu exagerezi si sa calci accidental pe cineva pe picioare. Desi te poti simti ca tu stii mai bine si poti stapani mai bine lucrurile, tot este indicat sa iti doresti cooperarea si armonia cand derulezi absolut orice proiect.

RAC – Se deschid pentru tine orizonturi noi. Un talent pe care l-ai tratat doar ca pe un hobby poate deveni ceva mai mult si poti ajunge sa castigi bani de trai facand ceea ce iubesti. Se anunta noi dezvoltari pe toate planurile care iti pot schimba complet stilul vietii. Pregateste-te sa experimentezi momente de satisfactie rara in viata ta.

LEU – Alinierile planetare iti permit o perioada de reflecrare calma. Poate ca ai reactionat mai dur in trecut dar acum esti intr-o stare a mintii mult mai pasnica, deci e timpul sa intinzi o ramura de maslin. Da-ti tie si altora dragi o a doua sansa si te vei afla in situatii viitoare cu mult mai satisfacatoare.

FECIOARA – Cu ceva mai multa rabdare, ziua de azi se va transforma in una foarte productiva. Dar a avea acea rabdare poate sa fie cea mai mare provocare pentru tine. Timpul iti va parea ca se incetineste si ca nimic nu se misca atat de repede precum iti doresti tu. Insa daca grabesti orice proceş iti poti da peste cap ordinea fireasca a lucrurilor in desfasurare. Incearca sa faci peste zi exercitii de calmare si centrare ca sa iti controlezi energia.

BALANTA – Astazi te vei simti mult mai dedicat si vei avea energie sa termini tot felul de restante acumulate. Dupa ce vei realiza asta, sentimentul de implinire si satisfactie te va cuprinde si acest lucru va fi observat de cei ce conteaza pentru tine. Rezultatul ? Mai multa apreciere acasa si la munca.

SCORPION – Poate ca ai avut si tu destule clipe de indecizie ce au creat un haos nedorit in tine si in cei dragi, iar acest lucru trebuie sa se incheie. Unele aspecte de familie sau de natura imobiliara pot iesi acum la lumina si vei primi unele informatii sau oportunitati in acest sens. Ce se afla neterminat iti va trezi atentia si nu poti merge mai departe pana cand nu inchizi aceste vechi capitole.

SAGETATOR – Este o zi minunata pentru tine. Exista suficient de multi oameni care vor sa iti dea o mana de ajutor pentru situatii pe care doresti sa le rezolvi acum. Poate ai ajuns in ele pentru ca te-ai increzut in oameni periculosi. Nu te mai uita inapoi. Doar sarbatoreste orice victorie pe orice domeniu o obtii.

CAPRICORN – Azi vei avea cu usurinta multe oportunitati ca sa iti completezi treburi neterminate la timp. Alte probleme ce pot aparea se vor rezolva rapid si chiar de la sine, deci nu iti bate capul cu ele. Incearca sa faci maxim din aceasta zi pentru ca orice vei face azi va fi de succes si rodnic. Poti primi si un sfat bun de la cineva drag tie.

VARSATOR – Azi te poti simti foarte aventuros si determinat sa iti croiesti singur propria cale. De aceea poti cuceri orice obstacol din cale cu consecventa si forta vointei. Chiar nimic nu sta in calea progresului tau azi. Asadar, programeaza-ti activitati dificile azi si vei avea succes rapid si fara batai de cap.

PESTI – Dedica timp azi pentru clipe de solitudine si reflectare despre ce vrei cu adevarat de la viata ta in continuare. Poate ca ultimele zile au fost mai agitate deci ai nevoie sa iti reevaluezi obiectivele vietii si sa vezi cum iti afecteaza actiunile viata dar si relatiile. Calatoriile sunt indicate, desi este mai bine sa te orientezi spre cateva zile de vacanta relaxanta in loc de un uragan de aventura si agitatie.