O femeie şi fiul acesteia şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Tragedia s-a produs într-o locuinţă de pe strada Cireşului din Reşiţa. Cei doi au fost găsiţi inconştienţi în jurul orei 7.30. La faţa locului au fost chemaţi pompierii de la Detaşamentul Reşiţa, poliţişti şi un echipaj de la Serviciul judeţean de Ambulanţă.

„Din păcate, cu toate eforturile depuse de echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului, nu s-a reuşit resuscitarea celor două persoane, acestea decedând”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Semenic, Adrian Manef.

Femeia decedată avea 55 de ani, iar fiul acesteia, 36.

Comisarul şef Dinu Nicorici de la IPJ Caraş-Severin a ţinut să precizeze că nu sunt suspiciuni cu privire la fapte cu violenţă.

„În acest moment, cercetarea la faţa locului este în plină desfăşurare. Cadavrele au fost transportate la morga Spitalului Judeţean din Reşiţa în vederea efectuării necropsiei şi a examenelor de specialitate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Deocamdată, suspiciunea este cea de intoxicaţie cu gaz”.

2 COMENTARII

  1. Cauza morții nu este dioxidul de carton, sa nu se mai speculeze lucruri neadevărate, în aceeasi casa au dormit mai încă 3 persoane pe langa cei decedați, alta este cauza decesului, medici legiști sa caute purul adevar !

Comments are closed.