Polițist din Caraş-Severin, rănit în timp ce se afla în misiune

Un polițist de la Secția Rurală 1 Reșița a fost rănit în urma unui accident rutier, produs în această dimineață la ieșire din localitatea Lupac.

Polițistul se afla singur în mașina de serviciu și a fost lovit de o autoutilitară al cărui șofer nu a acordat prioritate de trecere, la intersecția dintre DJ 581 cu DC 75. După cum informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru, poliţistul se deplasa spre Oraviţa, având misiunea de a supraveghea zona de graniţă, împreună cu poliţiştii de frontieră, în baza parteneriatului dintre cele două structuri ale MAI.

„O autoutilitară condusă de un bărbat de 62 de ani care ieșea de pe DC 75 nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale de poliție condusă  de un polițist din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, aflat în misiune, care se deplasa din direcția Reșița către Oravița, intrând în coliziune laterală dreapta spate cu aceasta. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a agentului de poliție, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”.

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările, a mai precizat Alina Boeru.

Cele mai citite

Related Articles