[AUDIO] Laurențiu Buș a semnat cu CSM Reșița

968

Echipa de fotbal CSM Reșița face alte mutări pe piața transferurilor în această iarnă. După ce l-a împrumutat recent pe Gabriel Dodoi de la FC Rapid, rosso-nerii l-au achiziționat și pe experimentatul Laurențiu Buș. A început cariera de fotbalist profesionist la ”U” Cluj și a mai jucat la: Poli Timișoara, Oțelul Galați, Enisey Krasnoyarsk, Rapid București, Dunărea Călărași, ASA Târgu Mureș, Ramat haSharon (Israel), FC Botoșani, Astra Giurgiu respectiv Academica Clinceni.

Detalii din tabăra rosso-neră am aflat de la președintele Clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar:

”Este o perioadă destul de încărcată pentru noi, pentru stafful administrativ, o perioadă în care nu am avut vacanță aproape deloc. Este foarte greu să aduci jucători în pauza de iarnă, jucători experimentați. Până acum am reușit două transferuri bune: Gabriel Dodoi, jucător împrumutat de la Rapid București și Laurențiu Buș, sosit de la FC Rapid. Eu am lucrat cu Dodoi la CFR Cluj, jucător ce a fost vândut la Rapid pe o sumă consistentă. De asemenea am lucrat cu Laurențiu Buș la ASA Tg. Mureș, iar Dorinel Munteanu i-a fost antrenor la Oțelul Galați. Buș are un CV consistent, are peste 200 de meciuri în Liga I la echipe de tradiție și nu a fost deloc ușor să-l convingem să vină la Reșița, la o formație care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Am semnat contractul noaptea trecută și a fost destul de dificilă negocierea, dar vine cu inima deschisă la Reșița. Mai avem discuții cu alți 3-4 jucători experimentați și sperăm să semnăm cât mai repede cu ei. După o discuție avută cu antrenorii am hotărât ca lotul să se reunească miercuri, 8 ianuarie, de la ora 14.00, tocmai pentru a vedea exact lotul de care dispunem. Există și câțiva jucători învoiți până săptămâna viitoare”, a afirmat Cristi Bobar.

Reunirea lotului reșițean a fost devansată, astfel este programată pentru miercuri, 8 ianuarie de la ora 14.00.

După cum a mai spus președintele Clubului din Valea Domanului, tot în această săptămână jucătorii vor efectua vizita medială. Un cantonament sigur este programat de la începutul lunii februarie în Turcia, care va include și 5 meciuri amicale, printre care și echipe de Liga I din Bulgaria și Danemarca. De asemenea, rosso-nerii intenționează să facă un cantonament și la munte, săptămâna viitoare.