Mihai Bălașa: un trofeu sigur vine la Craiova!

69

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Mihai Bălaşa, a declarat într-un interviu publicat, luni, pe site-ul oficial al clubului, că în anul următor cu siguranţă formaţia sa va câştiga un trofeu.

‘2019 a fost unul foarte bun pentru mine, chiar dacă am trecut şi prin momente mai puţin bune. A fost un an reuşit şi sper ca 2020 să fie cel puţin la fel ca acesta. A fost un an bun, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal. Mă bucur mult că am devenit tată. Nu prea e meseria mea să dau goluri, dar mă bucur când reuşesc pentru că îmi ajut echipa. Îmi doream să marchez un gol decisiv, pentru că nu mai marcasem şi am făcut-o cu FC Voluntari. Mă bucur că a venit într-un moment greu pentru noi. Sper să terminăm cât mai sus în clasament şi să ne îndeplinim obiectivul. Cu siguranţă în 2020 va veni un trofeu la Craiova’, a spus fundaşul.

Mihai Bălaşa a recunoscut că la începutul anului 2019 nu se gândea că va ajunge să evolueze în tricoul Universităţii Craiova după ce evoluase timp de doi ani şi jumătate la FCSB.

‘Sincer, la începutul acestui an nu mă aşteptam să ajung la Universitatea Craiova, dar mă bucur foarte mult că am făcut această alegere. Sunt chiar foarte fericit aici. Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri, să îmi ajut echipa şi la final să ne îndeplinim obiectivul’, a explicat el.

Fundaşul a avut şi un mesaj pentru fanii Universităţii Craiova: ‘Le transmit suporterilor să vină în număr cât mai mare alături de noi şi să ne susţină pentru că numai aşa putem să devenim mai puternici’,scrie Agerpres.ro