[FOTO-AUDIO] Cadouri pentru copiii talentați din județ, oferite de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin

232

Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, prin președintele forului Viorel Lolea, a inițiat campania ”DĂRUIEȘTE BUCURIE COPIILOR” cu scopul de a încuraja copiii talentați ai județului de a practica fotbalul de performanță.

Președintele forului, Viorel Lolea a vorbit despre această campanie umanitară și despre cum a decurs anul 2019 pentru AJF Caraș-Severin:

Am avut această Campanie prin care am recompensat cu mici cadouri, echipament sportiv, dulciuri, diverse alimente, copiii și juniori talentați din județul nostru. A fost una reușită. Referitor la anul 2019, pot spune că a fost un an normal. Ne dorim să urcăm puțin în clasamentele FRF. Organizarea din proiectul ”Cupa Satelor” a fost foarte bună. În această privință, în acest an, suntem pe locul I, a subliniat Viorel Lolea.

În spiritul Sfintelor Sarbatori de Iarnă au fost sprijiniți cu echipament sportiv, pungi cu cadouri de sărbători și nu numai, 15 copii talentați, de la 6 echipe afiliate la AJFCS.

Este vorba despre 5 copii de la Armeniș, 4 de la Zăvoi, 2 de la Caransebes, 2 de la Anina și câte unul de la Bocșa și Ezeriș.

Premierea copiilor cu merite deosebite s-a făcut la început printr-o deplasare în teren inițiatorilor, la Zăvoi, Caransebeș și Armeniș, și mai apoi la Cupa de Iarnă AJF Caraș-Severin, pentru copiii de la Metalul Bocșa, ACS Viitorul Anina și Progresul Ezeriș.

sursa foto: Cristina Corocan/AJF Caraș-Severin