FCSB a trecut de Universitatea Craiova, în ultimul meci al anului în Liga I

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (2-0), duminică, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, ultimul din 2019.

Soarta partidei a fost tranşată în finalul primei reprize, când forcingul făcut de FCSB a adus două goluri, înscrise de Dennis Man (41), după o acţiune personală, şi de Florinel Coman (45), dar şi un penalty, obţinut de Coman şi ratat de Florin Tănase (45+3).

FCSB a mai avut ocazii de gol în min. 32 (Iulian Cristea, Bogdan Planic şi Ovidiu Popescu au fost blocaţi) şi în min. 48 (Laurenţiu Popescu a apărat şutul lui Tănase).

Universitatea a avut o bară, prin Goran Zakaric (69), şi alte ocazii prin Valentin Mihăilă (30), Andrei Ivan (77), Zakaric (82) şi Antoni Ivanov (90+2).

Meciul a fost oprit pentru două minute, la scurt timp după fluierul de start, din cauza petardelor aruncate de suporterii echipei gazdă.

În ultimele 18 meciuri cu FCSB, Universitatea a înregistrat o victorie, două egaluri şi 15 înfrângeri.

FCSB are patru victorii consecutive în campionat, ultimele trei cu acelaşi scor, 2-0. Universitatea nu are nicio victorie în ultimele şase deplasări, cu două egaluri şi patru eşecuri.

Cele mai citite

Related Articles