[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița și-a adjudecat Cupa ”CSM Reșița” la fotbal juvenil, ediția I

362

Cu prilejul aniversării a 65 de ani de la cucerirea Cupei României de către echipa Metalul Reșița, CSM Reșița a organizat ediția I a Cupei ”CSM Reșița” la fotbal pentru copii cu vârsta de 7 ani.

S-au reunit la start 10 echipe sala de sport a Universității Eftimie Murgu din Reșița, situată cartierul Moroasa: ACS Sporting Lupeni, Porto Bega Timișoara, CS Moldova Nouă, ACS Mundo Reșița și câte două formații ale cluburilor Phoenix Buziaș, AS Recaș și CSM Reșița.

În urma meciurilor disputate în fazele finale, podiumul arată astfel:

Locul 1- CSM Reșița 2

Locul 2-CSM Reșița 1

Locul 3-CS Moldova-Nouă.

Cel mai bun portar al turneului a fost declarat Darius Adamescu de la echipa CS Moldova-Nouă, cel mai tehnic jucător Alexandru Oltean de la echipa Sporting Lupeni,iar golgheter a devenit Dario Jorz de la echipa CSM Reșița.

Finala mare s-a desfășurat între echipele CSM Reșița 1 și CSM Reșița 2, trofeul revenind clubului organizator. Antrenorul Sandu Roco este mândru de elevii lui, care nu au luat nici un gol la această primă ediție:

Cei mici s-au bucurat de fotbal, unii cu emoții, alții cu lacrimi de bucurie sau tristețe, dar toți învingători:

În partida pentru locurile 3-4, CS Moldova Nouă a trecut cu 2-0 de Phoenix Buziaș, gruparea de pe Clisura Dunării având o comportare meritorie, după cum a apreciat unul dintre reprezentanții echipei, Constantin Stamatoiu:

Principalul organizator al competiției, președintele Clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar s-a bucurat de aprecierea tuturor celor implicați în competiție și a asigurat că anul viitor o să fie o ediție de și mai mare amploare:

Cupa ”CSM Reșița” a fost organizată de Clubul din Valea Domanului, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Județean, Universității Eftimie Murgu și Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

sursa foto:Cristina Corocan