[VIDEO-AUDIO] Laura Rus, componenta naționalei României, a oferit spectacol iubitorilor de fotbal feminin! O nouă ediție a Cupei ce-i poartă numele s-a încheiat cu succes la Reșița

378

La Reșița a avut loc ediția a IV-a care au uat parte la ediia a 4-a a ”Cupei Laura Rus”, trofeu organizat de bănățeanca Laura Rus, fotbalistă internațională, component a naționalei de fotbal feminine a României.

Opt echipe de top, şapte din România şi una din Serbia, au luat parte la această ediție.  ”Lala” este foarte generoasă și se gândește și la semenii aflați în suferință pentru care organizează o strângere de fonduri la fiecare ediție a Cupei. 

Ajutată de cei apropiați, prieteni, colege de națională a reușit și în 2019 să organizeze tradiţionala Cupă „Laura Rus”.

După desfășurarea partidelor, clasamentul final este următorul:

1. CS Luca Braşov

2. FC Universitatea Galaţi

3. ZFK Zemun (Serbia)

4. ACS Banat Girls Reşiţa

5. Fortuna Becicherecu Mic

6. Student Sport Alba Iulia

7. Piros Security Arad

8. Carmen Bucureşti.

Așadar, echipa ACS Banat Girls a ocupat locul 4, după ce a pierdut jocul cu echipa din Serbia ZFK Zemun, cu 1-2, finala mică a competiției. Antrenorul reșițencelor, Daniel Amariei, a vorbit despre turneu și în calitate de organizator. La fel și președintele clubului reșițean de fotbal, Daniel Surdu:

În finala mare s-au confruntat echipele Universitatea Galați și FC Luca Brașov. Cupa ”Laura Rus” a revenit formației Luca Brașov după o victorie clară cu 5-0.

Președintele Clubului, Mirela Abălașei a apreciat competiția din Banatul Montan, unde a și jucat, coordonându-și echipa chiar din teren:

Cei prezenți la Reșița au asistat la un adevărat spectacol al fotbalului feminin, dar nu numai. A fost organizat și tradiționalul meci demonstrativ între echipa Laurei Rus, formată din colege de națională sau care joacă la echipe de top, și o formație din care au făcut parte performeri din sportul cărășean. În echipa Laurei Rus, a evoluat, în calitate de invitat special și jucătoarea Teodora Meluță, component de bază naționalei României:

În poarta fetelor la meciul demonstrativ s-a aflat la cei 49 de ani, Florentina Smărăndoiu, cea care a încântat publicul cu paradele sale:

Și băieții, actuali și foști sportivi și antrenori, au făcut spectacol menajându-le pe fete. Să-i ascultăm pe: Lucian Dobre, Bogdan Ibănișteanu și Rusalin Flavius:

 Cupa ”Laura Rus” a fost organizată de administrația publică bocșeană, Casa de Cultură din Bocșa și ACS Banat Girls Reșița, evenimentul fiind sprijinit de Primăria reșițeană, Consiliul Județean Caraș-Severin și Asociația Județeană de Fotbal.

Dan Liuț, directorul Casei de Cultură din Bocșa, trage concluziile în calitate de organizator:

Vă mulțumesc din suflet pentru această zi de poveste magică, în care noi am fost personaje principale. Fotbalul mi-a oferit cele mai minunate momente din viața mea, iar zâmbetele voastre mi-au adus o bucurie de nedescris în suflet. Nu s-au inventat încă cuvintele potrivite pentru a exprima tot ceea ce am simțit la acest turneu, iar asta se datorează doar vouă! Lucrurile simple aduc fericire și zâmbete sincere”, a concluzionat  fotbalista Laura Rus de la Bocșa, după această a 4-a ediție a acestui turneu care-i poartă numele.

sursa foto si video: Cristina Corocan