[AUDIO] Prima ediție a Cupei ” CSM Reșița” la fotbal juvenil va avea loc în această săptămână

196

Cu prilejul aniversării a 65 de ani de la cucerirea Cupei României de către echipa Metalul Reșița, CSM Reșița organizează ediția I a Cupei ”CSM Reșița” la fotbal pentru copii. Este o premieră și turneul, la care vor lua parte zece echipe, se va desfășura în sala de sport a Universității Eftimie Murgu din Reșița, situată în cartierul reșițean Moroasa.

Președintele clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar, a vorbit despre desfășurarea unui astfel de turneu și despre demersurile făcute de club pentru a oferi condiții optime de antrenament echipei din Centrul de Copii și Juniori al CSM Reșița:

Cupa ”CSM Reșița” este rezervată copiilor născuți în 2012, iar cele zece echipe participante sunt: ACS Sporting Lupeni, Porto Bega Timișoara, CS Moldova Nouă, ACS Mundo Reșița și câte două echipe ale grupărilor Phoenix Buziaș, AS Recaș și CSM Reșița.

Competiția va începe vineri, 13 decembrie cu o primă reuniune, de la ora 17.00. Sâmbătă, 14 decembrie vor fi două reuniuni, de la 9.30 și 16.00, iar duminică, 15 decembrie are loc reuniunea finală, începând cu ora 09.30. Meciul pentru locurile 3-4 se va disputa de la ora 12.00, iar de la 12.30 e programată finala mare, urmată de festivitatea de premiere.

Cupa ”CSM Reșița” este organizată de CSM Reșița, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Județean, Universității Eftimie Murgu și Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.