[FOTO] Accidente pe bandă rulantă pe A1. Atenţie la polei!

O persoană a murit şi alte 6 au fost grav rănite într-un accident rutier produs în această dimineaţă pe autostrada A1, la ieșirea spre Giarmata.

În eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și un microbuz. Victima decedată este pasagerul din autoturism, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Banat al judeţului Timiş, Elena Megherea.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, două  autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 17 pompieri, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cele 6 persoane din microbuz au fost încarcerate, dar au fost extrase şi transportate la spital”.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Arad – Timișoara.

Un alt accident a avut loc pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Lugoj  – Timișoara, la kilometrul 470, în zona localității Recaș. În evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme. Potrivit primelor date, evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulația pe banda numărul doi este blocată.

Poliţiştii sfătuiesc pe conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A1 Lugoj – Arad să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să mărească distanța de siguranță față de mașinile dinainte și să nu efectueze manevre periculoase, întrucât pe raza județului Timiș există porțiuni acoperite cu polei. Drumarii acționează pentru păstrarea carosabilului în condiții sigure de deplasare.

De același autor

Related Articles