[AUDIO-FOTO] A venit frigul! Prefectura Caraş-Severin ia măsuri

La Prefectura Caraş-Severin a avut loc astăzi o şedinţă de lucru cu toţi reprezentanţii serviciilor publice deconcentrate şi cu primarii din judeţ. Principalul subiect abordat s-a referit la stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă. Reprezentanții instituțiilor cu atribuții pe perioada sezonului rece au dat asigurări că sunt disponibile atât utilaje de deszăpezire suficiente, cât şi stocuri de materiale antiderapante.

„Până acum am scăpat uşor cu iarna, dar va apărea şi zăpada şi vor apărea şi problemele. Cei de la drumuri îmi spun că sunt pregătiţi. Eu vreau să verific personal, în zilele următoare şi utilajele pregătite pentru intervenţii şi materialul antiderapant disponibil. Asigurări am primit şi de la furnizorul de electricitate şi sperăm să nu mai avem probleme cu întreruperi de curent pe o perioadă lungă de timp”, ne-a declarat prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu.

Tot astăzi s-a discutat despre măsurile necesare a fi luate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului în contextul sărbătorilor de iarnă şi pe timpul sezonului rece.

În cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Matei Lupu a cerut tuturor instituțiilor implicate comunicare permanentă şi operativitate maximă în eventualitatea unor intervenții.

De același autor

Related Articles