Mii de bănăţeni au participat aseară la deschiderea Târgului de Crăciun din Timişoara!

Mii de bănăţeni au înfruntat aseară gerul de afară pentru a participa la deschidere a celei de-a XIII-a ediţii a Târgului de Craciun. Cele peste 550.000 de beculeţe au transformat centrul oraşului într-o atmosferă de basm.

Oamenii au fost extrem de încântaţi şi au format cozi interminabile în faţa căsuţelor cu produse delicioase de unde au putut cumpăra vin fiert, ciocolată caldă, turtă dulce, plăcinte dar şi mâncăruri tradiţionale româneşti. Şi în acest an, vedeta târgului, a fost fasolea la ceaun cu ciolan care se vindea mai ceva ca pâinea caldă.

“Stăm deja la coadă de 30 de minute dar merită aşteptarea, e foarte multă lume în acest an, e singurul lucru care nu-mi place, am impresia ca efectiv ne călcăm în picioare. Iluminatul festiv este de poveste şi ne bucurăm împreună cu cei mici de această sărbătoare. O să venim în fiecare seară, atmosfera este extrem de placută un singur lucru mă deranjează, clădirile acestea vechi, facem un apel către domnul primar, să le reabiliteze şi atunci cu siguranţă va fi şi mai frumos”, ne-au declarat câţiva cetăţeni.

În acest an, aproximativ 100 de casuţe îşi aşteapta vizitatorii la Târgul de Craciun, inclusiv în parcarea de la Modex, unde a fost amenajată, ca în fiecare an, zona cu mâncare.

Şi asta nu e tot, reprezentanţii primăriei au pregătit mai multe momente speciale pe toată perioada lunii decembrie. Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 10-22 pâna pe 5 ianuarie.

De același autor

Related Articles