Topul Firmelor Caraș Severin

 Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin a organizat joi, 27 noiembrie,, cea de-a 26-a ediţie a Topului Firmelor.

Cele mai performante societăţi comerciale care au înregistrat rezultate financiare deosebite în anul fiscal 2018, au fost premiate. Au fost acordate aproape 150 de Premii de Excelență firmelor care s-au situat în fruntea activităților pe care le-au desfășurat în 2018. Cele mai multe dintre ele sunt firme mici și mijlocii.

La evenimentul de aseară a participat directorul general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Gheorghe Lăpădat. Acesta este încrezător în dezvoltarea econoniei județului.

În alcătuirea Topului pe domenii de activitate, s-a apelat la indicatori, precum: cifră de afacere netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane etc. Domeniile vizate au fost dintre cele mai diverse: Cercetare, dezvoltare și high-tech, industrie, agricultură, silvicultură, pescuit, construcții, servicii, comerț.



Cele mai citite

Related Articles