Horoscop 25 noiembrie 2019

Berbec

Esti grabit si stresat din cauza unei intalniri la care trebuie sa iei parte la munca. In cateva ore vei realiza ca nu a fost chiar atat de greu.

Taur

Un eveniment aparut in familie te obliga sa faci niste schimbari in program si ajungi la job pe la pranz. Ai grija, poate sefii nu te vor intelege, mai bine ia-ti o zi libera.

Gemeni

Astazi nu ai timp de stat. Ai de alergat pentru a rezolva unele acte si abia reusesti sa termini tot ce aveai de facut. Seara, insa, iti permiti sa te relaxezi, mai ales ca de ce a fost mai greu ai scapat.

Rac

Grabeste-te, pentru ca risti sa intarzii la o sedinta importanta si asta ti-ar putea afecta pozitia la locul de munca. Esti asteptat sa iei parte la dezbaterea unui proiect pe care urmeaza sa-l coordonezi.

Leu

Mereu te-ai lasat influentat de ceea ce spun cei din jur, insa acum constati ca ai gresit. E momentul sa faci ceea ce vrei, fara sa te gandesti la parerea celorlalti. Nu mai fii atat de sensibil la gura lumii.

Fecioara

Te-ai prins ca cineva incearca sa obtina ceva de la tine si nu vrei sa cedezi prea usor. Daca ceea ce auzi crezi ca iti convine, asculta, dar gandeste-te bine inainte sa faci un pas.

Balanta

Ai foarte putin timp la dispozitie si simti ca nu reusesti sa o scoti la capat cu treaba. Trebuia sa te organizezi mai bine, daca vroiai sa termini tot ceea ce ai de facut, inainte de a intra in criza de timp…

Scorpion

Esti constient ca a sosit momentul sa faci o schimbare, fie ca e vorba de viata personala sau de cariera. Totusi, inainte de a actiona, analizeaza cu atentie detaliile.

Sagetator

Nu esti in cea mai buna forma astazi si ai tendinta sa ridici tonul la niste persoane care nu merita asta. Chiar daca ai multe pe cap, incearca sa te calmezi pentru ca nu ceilalti sunt de vina pentru ceea ce ti se intampla tie.

Capricorn

Va fi o zi grea la munca, astazi. Apar situatii neprevazute si abia reusesti sa tii ritmul. Important e ca te descurci si reusesti sa-ti pastrezi calmul pana la sfarsit.

Varsator

Weekend-ul parca a trecut pe langa tine… Ai fost atat de ocupat, ca nici nu ai apucat sa te bucuri de zilele libere, iar acum afli ca s-ar putea sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Important este sa ai grija cu oboseala.

Pesti

Incepi saptamana in forta. Ai planuri mari pentru urmatoarea perioada, asta, mai ales datorita faptului ca urmeaza sa primesti o suma importanta de bani…

De același autor

Related Articles