Horoscop 21 noiembrie 2019

Berbec

Educatia primita acasa te impiedica sa spui tot ceea ce simti fata de unele declaratii ale unui coleg de la munca. Astepti sa se linisteasca putin lucrurile si apoi veti sta de vorba despre asta.

Taur

Incearca sa-ti setezi obiective reale atunci cand iti faci planuri de viitor, mai ales cand esti intrebat despre asta. Risti sa faci prea multe planuri si sa nu apuci sa le faci pe toate.

Gemeni

Ai luat o decizie ce te va ajuta sa iti schimbi viata. Nu a fost usor sa te hotarasti, insa acum s-a intamplat si trebuie sa te pregatesti de urmatorul pas.

Rac

Astazi iesi din anonimat. Ai primit o veste excelenta si, dintr-o data, primesti felicitari din toate partile. Esti coplesit. Nici nu te mai poti concentra asupra altor lucruri.

Leu

Uneori, cel mai mic fleac iti poate strica toata ziua si asta se intampla si azi. Surpriza neplacuta vine din cauza unui aspect minor, pe care, de cele mai multe ori, nici nu-l bagi in seama.

Fecioara

O veste primita de la un prieten aflat la mare departare iti strica buna dispozitie: esti nelinistit si te gandesti cum ai putea sa fii de folos. Asigura-te, intai, ca acesta nu exagereaza pentru a poza in victima…

Balanta

Incearca sa fii mai cumpatat cu cheltuielile pe care le faci zile astea pentru a nu te indatora mai mult decat este cazul. Cu putina economie, de la mancare pana la haine sau accesorii, mai poti ramane cu niste bani…

Scorpion

Astazi simti nevoia sa stai singur intreaga zi. Vezi, daca si partenerul de viata accepta ideea, poti sa-ti iei cateva ore libere si sa hoinaresti. Astfel, vei avea timp sa reflectezi asupra multor lucruri.

Sagetator

Esti cautat de o persoana, din partea unui prieten, sa iti ceara un sfat. Nu se intampla pentru prima oara. Bucura-te, inseamna ca esti genul de om in care ceilalti au incredere si, mai ales, ca te pricepi!

Capricorn

Toate bune, ziua, insa, seara, vei avea cateva momente tensionate din cauza unei discutii cu partenerul de viata. Chiar daca ai vrea sa-i spui ce ai pe suflet, preferi sa taci si sa te ocupi in continuare de treburile tale…

Varsator

Primesti o oferta de lucru undeva departe, poate chiar in afara tarii. Esti tentat sa accepti, mai ales pentru ca ti se ofera mai multi bani. Cantareste bine lucrurile, pentru ca nu doar banii conteaza.

Pesti

Emani doar energie pozitiva, astazi. Oriunde mergi duci cu tine o stare de bine si mult entuziasm. Esti in centrul atentiei si reusesti sa-i faci pe toti sa se relaxeze. Asta e bine, devii popular, iti faci noi prieteni…

Cele mai citite

Related Articles