Fetele de la CSU Reşiţa au spălat ruşinea înfrângerilor pentru CSM Reşiţa

Singura echipă a Reşiţei care a reuşit ieri să se impună în confruntările avute, după ce fotbaliştii şi handbaliştii de la CSM Reşiţa au pierdut, a fost cea de handbal feminin.

CS Universitatea Reşiţa a câştigat în Sala Polivalentă derby-ul universitar al vestului în faţa Universităţii de Vest Timişoara cu 22 la 21, deşi la pauză oaspetele conduceau cu 13-10.

Antrenorul Florin Busuioc, n-a fost foarte încântat de prima parte a jocului, dar la final s-a declarat mulţumit: “A fost un meci foarte echilibrat cu două reprize total diferite. Dacă în prima am început foarte rău şi am fost conduși, ușor ușor pe finalul primei părţi am intrat în joc și mă bucur că sportivele mele au înțeles ce le am transmis. După pauză am văzut o cu totul altă atitudine în teren și trebuie să recunoaștem că de data asta ne-a surâs și norocul.”

Pentru reşiţence, urmează deplasarea de sâmbătă la liderul Seriei D, Crişul Chişineu Criş, în ultima partidă a acestui an, campionatul urmând să fie reluat în 18 ianuarie anul viitor.

Cele mai citite

Related Articles