Horoscop 12 noiembrie 2019

Berbec

Daca pana acum nu prea credeai in noroc, astazi iti schimbi parerea. Toate iti merg perfect: proiectele tale sunt cele mai apreciate, iar cand vine vorba de aspectul financiar, nici nu-ti vine sa crezi ce auzi…

Taur

Partenerul de viata vrea sa-ti faca o mica surpriza, dar ajunge sa fie una de proportii. Nici prin gand nu iti trecea ca ar putea fi in stare de asa ceva. O sa ai nevoie de ceva timp ca sa realizezi ce se intampla.

Gemeni

Ai foarte multe de facut si nu stii bine ca nu vei termina la timp fara ajutor, insa vrei sa demonstrezi ca poti si singur. Atunci poti sterge din agenda tot ceea ce ti-ai programat pentru ziua de azi.

Rac

Treci printr-o perioada mai aglomerata si asta te determina sa te gandesti mai bine la prioritati si sa lasi deoparte ceea ce mai poate astepta. In viata sentimentala nu se intampla nimic neobisnuit. O fi bine?

Leu

Nu te lasa influentat de cei care tin cu orice pret sa fie in pas cu moda. Chiar daca iti place ce vezi, nu risipi banii pe care i-ai strans. Iti vor prinde bine cand o sa afli ca ai de facut o calatorie undeva departe.

Fecioara

Ai foarte mult de munca, insa asta se intampla pentru ca ai lasat totul pe ultimul moment. Un amic iti va cere ajutorul intr-o problema sentimentala, insa te eschivezi. Nu vrei sa intervi.

Balanta

E o zi destul de agitata pentru tine. Stai destul de rau cu timpul fata de cate ai avea de facut. Nici nu mai sti cum sa te imparti pentru a le termina pe toate. Incepe prin a-ti face ordine in planul de actiuni si stabileste-ti prioritatile.

Scorpion

Trebuie sa dai un raspuns unor persoane care ti-au facut o propunere de colaborare. Nu te grabi, gandeste-te bine. Ceea ce decizi te va afecta si in viata personala.

Sagetator

Intri de dimineata intr-o sedinta si iesi spre pranz. La finalul zilei esti epuizat, dar multumit. Nu te asteptai chiar la asa ceva. Seara iesi cu prietenii sa sarbatoresti.

Capricorn

Simti ca lucrurile sunt in favoarea ta, in aceste zile. Te simti apreciat la locul de munca, totul se rezolva parca de la sine si in viata privata, iar prietenii te inconjoara mai mult ca oricand. Profita de astfel de momente!

Varsator

Ti se ofera ocazia sa faci un pas important in cariera si nu vrei sa o ratezi, insa asta presupune si niste sacrificii pentru viata personala. Analizeaza bine toate aspectele si consulta-te si cu partenerul inainte de a lua o decizie.

Pesti

Trebuie sa iei parte la un eveniment, dar stii ca acolo vei intalni si oameni pe care nu-i prea agreezi. Daca consideri ca e mai bine sa eviti o asemenea confruntare, nu te prezenta. Refuza din timp, dar elegant. 

De același autor

Related Articles