[FOTO] Nicu Ciobanu, președintele Casei de Presă și Editura Libertatea din Pancevo, Serbia,la Boema, ora 22:15!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema vă propunem o întâlnire de suflet ce ne aduce împreună frați români de aici și de peste granițe, prin cuvântul care zidește, Ada Botezan îl are invitat pe Nicu Ciobanu, președintele Casei de Presă și Editura Libertatea din Pancevo, Serbia, cu ocazia venirii sale la Simpozionul “Banatul-istorie și multiculturalitate”, ediția XXIV.

Invitatul serii este o personalitate marcantă a românilor de peste Istru și autorul multor cărți, ultima fiind despre românii din Banatul sârbesc!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

De același autor

Related Articles